De multifunctionele zaal

Dankzij een bijzonder geslaagde renovatie werd de originele schuur van onze vierkantshoeve omgetoverd tot een grandioze en multifunctionele ruimte (190 m2) die het perfecte kader vormt voor de organisatie van conferenties, tentoonstellingen, familiebijeenkomsten met eventueel recepties, diners, banketten, … Om elke activiteit desgewenst tot in de culinaire puntjes te verzorgen is er voor de traiteur een aparte satellietkeuken voorzien.

Voor conferenties staat er didactisch basismateriaal en hightech vergader- apparatuur ter beschikking, terwijl voor alle andere activiteiten deze prachtige ruimte al dan niet kan opgesplitst worden in kleinere modules. Daardoor vinden zowel kleine gezelschappen als groepen tot 250 gasten hier hun ideale locatie die bijdraagt tot het succes.

De ingang van deze ‘oude schuur’ ligt volledig afgeschermd aan de achterzijde van de gebouwen en garandeert hierdoor niet alleen het intieme karakter van elke activiteit, maar ook de rust en de privacy van onze hotelgasten.

Indien de georganiseerde activiteit een all-in formule omvat en voor de gasten dus niet alleen de zaal maar ook de hotelkamers gereserveerd worden, kan er uiteraard wél gebruik gemaakt worden van de prachtige binnenkoer.