Welkom in Hotel Oude Eycke ***

Geniet van de rust en geef jezelf ruimte in dit nieuwe hotel dat als onderdeel van een mooie 19de-eeuwse vierkantshoeve recent werd gebouwd in een markante hoevestijl en dus naadloos aansluit bij de authentieke boerderij.

In het unieke kader van het schilderachtig dorpje Aldeneik zijn hier alle ingrediënten voor uw droomvakantie aanwezig: de onvolprezen gastvrijheid, de luxe kamers, de gezellige binnenkoer, het heerlijk ontbijtbuffet, de ligging langs het fietsroutenetwerk (vlakbij knooppunt 25) met gratis grensoverschrijdende veerpontjes en, op wandelafstand van ons hotel, de nabijheid van Maaseik, de Maas en 2 watersportcentra …

Kortom, ons hotel staat garant voor een leuke vakantie om nooit meer te vergeten!

De 8 moderne, sfeervol ingerichte kamers + 1 familiekamer beschikken over telefoon, radio en TV, gratis internettoegang en een mooie badkamer (douche, dubbele wastafel, toilet, haardroger).

Hotel Oude Eycke is vanzelfsprekend ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers of personen met een lichamelijke beperking. Daarenboven werd bij de inrichting van het hotel de grootste zorg besteed aan het voorkomen van allergenen door een bewuste keuze van o.m. rookvrije kamers, specifieke matrassen/dekbedden en tegelvloeren. Deze visie heeft jammer genoeg ook gevolgen voor uw huisdier, dat dus niet in ons hotel kan verblijven.

Dankzij een prachtig gerenoveerde schuur creëren we bij ons ook het perfecte kader voor de organisatie van conferenties, tentoonstellingen, familiebijeenkomsten, met eventueel recepties, diners, banketten, koffietafels…

De familie Colson ontvangt u als bevoorrechte gast, staat 24u/24u voor u klaar en geeft u een warm thuisgevoel.
Ze heet u dan ook van harte welkom!

Onze troeven!